"Ja sam namagarčena budala!": Lazar poručio paket sa Temu-a, pokajao se iz ovog razloga! Svima može da se desi
Temu, Foto: Nikos Pekiaridis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

obratite pažnju!

"Ja sam namagarčena budala!": Lazar poručio paket sa Temu-a, pokajao se iz ovog razloga! Svima može da se desi

U poslednje vreme Temu je počeo i da za neke artikle ističe pojedinačnu cenu

Objavljeno:

Temu, kineska aplikacija za e-trgovinu, zaludela je ceo svet, pa i Srbiju, međutim, mnogi korisnici su u poslednje vreme počeli da izražavaju nezadovoljstvo sa ovom aplikacijom zbog različitih marketinkiških trikova kojim se ova kompanija služi.

Naime, Temu korisnicima svakdonevno šalje razne, nazovi, promocije i poklone, ali potrošači kažu da uslovi často nisu jasno precizirani, te se neretko osećaju prevarenim.

Tako je jedan Lazar na društvenoj mreži Tik Tok gde ima nalog "_lakishaa_" ispričao svoja iskustva.

- Upravo gledate u namagarčanu budalu! Aplikacija Temu je uspela da me prevari u roku od dva minuta, bukvalno - započeo je svoju priču Lazar.

Njemu je, kako je naveo, na aplikaciju stigla ponuda da okrene izvesni točak sreće. Dobio je navodno džek pot, a to je podrazumevalo da će, ukoliko kupi nekoliko stvari, dobiti, kako kaže, kredit od 27.000 dinara na njihovoj stranici.

Temu
Temufoto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

- Ako kupim dve ili tri stvari u nekom određenom iznosu, dobijem dinara 27.000 da trošim kao kupon, na njihovoj aplikaciji. I, ko rekoh, ajde. Uzmem dve gluposti, koje mi zapravo ne trebaju, oni mi nude da uzmem još neku stvar i da dobijem 27.000 dinara. E, sad, nisam verovao da će mi na račun uplatiti27.000, ali računao sam da ću da dobijem kredit do 27.000 dinara, da biram šta hoću, ili od toga što mi oni ponude - priča Lazar i dodaje da je mislio da šta god da mu besplatno ponude biće dobro, jer što, naš narod kaže, što je džabe...

- Međutim, oni su mi dali neke kupone za popust. Kao, na hiljadu dinara imaš 500 dinara popust. Ne mogu da verujem da mi se IQ spustio na nivo sobne temperature, bože gospode! Znači, nije mi žao para, nisam pukao mnogo, ali - za šta?! Zašto nisu mogli da napišu da ću dobiti popust, onda ne bih jurio! Mene ne interesuju popusti na temu! Ne interesuju me! Ne mogu da verujem kolika sam budala - završio je on svoje izlaganje.

Ovo je samo jedna u nizu stvari na koje se potrošači žale. U poslednje vreme Temu je, kako je Kurir pisao, počeo i da za neke artikle ističe pojedinačnu cenu, iako se taj proizvod kupuje u paru, pa tako se navodi da je cena jedne papuče 223 dinara dok manjim brojkama stoji puna cena - 445 dinara.

Bonus video:

01:46

KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković: Ona je ceo paket

(Espreso/kurir/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.